Coronamaatregelen

Actueel

Na wederom gesloten te zijn geweest heeft Museum Vrolik weer haar deuren geopend, vanaf 26 januari 2022! We kijken er heel erg naar uit om jullie weer te mogen ontvangen. In het museum gelden de basisregels van de Nederlandse overheid voor doorstroomlocaties. Wilt u ons spoedig bezoeken? Neem dan alstublieft alle maatregelen die hieronder staan zorgvuldig door.

  1. Vooraf reserveren is niet nodig of mogelijk. U kunt het museum gewoon bezoeken als we open zijn, en uw ticket(s) bij de kassa ter plekke aanschaffen.
  2. Mondkapjes zijn niet meer verplicht in Museum Vrolik en in de rest van het gebouw waarin het museum gevestigd is (het AMC-ziekenhuis).
  3. Probeer elkaar de ruimte (1,5 meter afstand) te geven in het museum.
  4. In het ziekenhuis en het museum wordt er alles aan gedaan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. We danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking, en ook voor het thuisblijven als u symptomen van Covid-19 vertoont (tenzij u natuurlijk negatief getest bent).

Bedankt voor uw steun en we kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer in het museum te mogen ontvangen. Laat het vooral aan ons weten als u nog vragen heeft!

02-12-2021